Welcome
Username:
Password:Remember me
[ ]
[ ]
[ ]
Birthdays
Online
5 guests, 0 members

Online record on 3 Oct - 00:19
    0 members,
    706 guests,
    706 total

Members: 6622
Newest member: thomasisma
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup


JESSEYLEEr on 17 Feb - 11:05
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
vanagarimanohar on 6 Feb - 13:37
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
venkydarling on 5 Feb - 03:20
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
Lacey on 30 Jan - 01:41
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
kittydracy1333 on 28 Jan - 16:13
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
JESSEYLEEr on 18 Jan - 07:36
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
kittydracy1333 on 17 Jan - 04:42
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp
Lacey on 14 Jan - 20:24
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
Lacey on 13 Jan - 02:19
https://datebest.net - visit link to find love or quick sex, visit link!
Lacey on 11 Jan - 02:52
Verifpro.net - paypal, ebay, stripe, banks, crypto, docs and more!
Follow channel https://t.me/Verifpro_accounts to get more info

Advertisement
{e_BASE}index.php
Rulebook Suomi (Finnish)
Flame Guards Server Rules
Wolfenstein: Enemy Territory
English - Nederlands (Dutch) - Deutsch (German) - Français (French) - Polska (Polish) - Eesti (Estonian) - Suomi (Finnish) - Español (Spanish) - Italiano (Italian)
Huijaaminen
Flame Guards yhteisö valvoo nollatoleranssin käytäntöä huijareita vastaan. Sen vuoksi jokainen huijari tai joku joka myöntää huijanneensa bannataan pysyvästi. Huijarit eivät ole kandidaatteina päästä takaisin pelaamaan.
Syntymäpaikkaan tappaminen (spawnkill); Syntymäpaikassa väijyminen (spawncamp); Neutraalit syntymäpaikat (neutral spawns)
Vihollisen tappaminen heidän syntymäpaikkaan (spawnkill) tai vihollisen ampuminen omasta syntymäpaikasta (spawncamping) ei ole sallittua. Syntymäpaikka on paikka josta tiimit aloittavat.


Muutama syntymäpaikka on kaapattavissa. Jos sellainen neutraali syntymäpaikka on tiimin hallussa, tämän tiimin on mahdollista syntyä sinne. On sallittua ampua vihollisia näiden syntymäpaikkojen sisälle, mutta vain jos olet kaappaamassa syntymäpaikkaa!

Huomioita
  • Pelaaja on mahdollista tappaa syntymäpaikkaansa vain jos hän kuljettaa objektiivia. Muiden ampuminen tai tappaminen katsotaan syntymäpaikkaan tappamiseksi.
  • Syntymäpaikassaan väijyvän henkilön tappaminen ei ole sallittua ja katsotaan syntymäpaikkaan tappamiseksi. Sen sijaan, kerro meille hänestä ja hoidamma asian.
  • Ei ole sallittua olla niin lähellä syntymäpaikkaa että roiske osuma voi vahingoittaa tai tappaa pelaajia syntymäpaikan sisällä. Syntymä paikassa väijymisen sääntö pätee tässä.
  • Syntymäpaikat joissa on vain yksi uloskäynti, ei voida estää raskas, tai ilma-aseilla vastustajan tiimiä. Syntymäpaikkaan tappamisen sääntö pätee tässä.
  • Pelaajan tappaminen tönimällä ulos syntymäpaikasta katsotaan syntymäpaikassa tappamiseksi.
Oman tiimin tappaminen (teamkill); Oman tiimin vahingoittaminen (teambleed)
Tiimikavereiden tappaminen ei ole sallittua. Massiiviset tiimitapot johtavat väliaikaseen poistamiseen serveriltä. Jos tapat tiimikaverin vahingossa, pyydä anteeksi (V-4-5) ja ei tule ongelmia.

Oman tiimin vahingoittaminen (tiimikaverin ampuminen, johon hän ei kuole) ei ole sallittua. Kun tälläinen sattuu vahingossa, anna asian olla ja jatka peliä.

Huomioita
  • Lääkintämiehet voivat parantaa pelaajan käyttämällä neulaa knu hänellä on matala terveydentila, Voit ampua oman tiimin pelaajaa VAIN jos hänen terveydentila on matala (oranssi - punainen - suunnilleen puolet tai alle) ja käyttää neulaa parantamiseen (Tämä toimii jos terveydentila on PUNAISELLA). Tämä säästää aikaa koska on nopeampaa kuin lääkintä pakettien antaminen.
Töniminen (pushing)
Ei ole sallittua tiimikaveria turhan takia. Jos pelaaja on tielläsi ja voit kulkea vierestä, toivomme että teet niin. Tiimikaverin töniminen korkeilta paikolta alas niin että he kuolevat katsotaan tahalliseksi tiimikaverin tapoksi.
Kokemuspisteiden huoraus (xp-whoring)
Kokemuspisteiden huoraus (tai viljely) tarkoittaa pelaajaa joka ei osallistu taisteluun vaan pysyy taka-alalle (yleensä syntymäpaikassa) ja heittelee panos- tai lääkintäpaketteja tiimikavereilleen. Se on sallittua vain jos molemmat, antaja ja vastaanottaja hyödyntävät sitä tehokkaasti.
Chatissä käyttäytyminen
Flame Guards on kansainvälinen yhteisö, joten puhuttava kieli yleisessä ja tiimichateissä on englanti. Olet vapaa puhumaan mitä tahansa kieltä tehoryhmän chateissä (fireteam) ja yksityisillä viesteillä (PM).

Ei ole sallittua kirota, nimitellä, valittaa, roskata tai tukkeuttaa chattiä. Näiden sääntöjen rikkominen johtaa hiljennykseen (!mute)
Mainostaminen & värvääminen
Minkäänlainen mainostaminen ja värväämien EI ole sallittua ja johtaa pysyvään bannaamiseen.
Hahmoluokkiin liittyvät asiat
Insinööri (engineer)

Insinöörinä ei ole sallittua purkaa oman tiimin dynamiittä tai miinaa jotta voisi asentaa omansa, jotta saisi tapon/tappoja. Ei ole sallittua tönäistä toistä insinööriä pois rakennusmateriaalien luota että pääsisi itse rakentamaan tämän ja saamaan kokemuspisteitä tästä. Tämä sääntörikkomus rangaistaan varoituksella (!warn) tai potkuihin (!kick)

Vakooja (covert ops)

Vakoojana pelatessa ei ole oikeuttua viedä toisen vakoojan pukua millään keinolla (esim. tiimikaverin tapolla tai tönimisellä) Pelaaja joka tappaa vihollisen, saa viedä puvun. Jos tämä pelaaja päättää olla viemättä vihollisen puvun, on sinun sallittua viedä se.

Lääkintämies (medic) Ammusmies (field ops)

Katso "Kokemuspisteiden huoraus".
Tagin varastaminen
-|FG|- tagi on yksinomaan Flame Guards yhteisön jäsenten ja ylläpitäjien käytettävissä (taso 8 tai korkeampi). Tagiin pukeutuminen ilman ylläpitäjän kutsua yhteisön jäseneksi ei ole sallittua ja johtaa pysyvään serveriltä poistoon.
Tasojen kysely (levelasking)
Saat tasoja (levels) pelaamalla sääntöjen mukaisesti ja olemalla tätä kautta hyvä pelaaja. Tasojen pyytely/kysely ei ole sallittua ja toimii päinvastoin. Ole kärsivällinen!
Nimimerkit
Flame Guards yhteisö rajoittaa nimimerkkejä jotka ovet loukkaavia, rasistisia, toiseen maailman sotaan liittyviä, tai hämmentäviä. Jos et ole varma nimimerkistäsi, kyse paikalla olevilta ylläpitäjiltä. Vakio nimimerkit (ETPlayer tai UnnamedPlayer) suositellaan vaihtamaan kunnolliseen nimimerkkiin.
Bugit ja niiden hyödyntäminen
Ei ole sallittua hyödyntää bugeja kartoissa. Salaisten huoneiden käyttäminen ei ole sallittua missään sellaisessa kartassa, joka estää tehtävää tai on selvä ylivoima muihin pelaajiin nähden. MLB-kartoissa jo meneminen salaiseen huoneeseen johtaa välittömänä banniin.
Taistelussa itsensä tappaminen (seflkill)
Jotta pelaajat saisivat reilun taistelun, emme hyväksyä itsensä tappamista taistelu tilanteessa. Milloin tahansa muulloin kuin taistelussa olet vapaa tappaa itsesi.
Äänestäminen (vote)
Servereillä joilla äänestys mahdollisuus on käytössä (oli se sitten peli valikossa tai /vallvote käskyn avulla), ei ole sallittua käyttää jos -|FG|- jäseniä on paikalla. Jos paikalla ei ole yhtään -|FG|- jäsentä, olet vapaa käyttämään äänestys toimintoa.


Jatkuva äänestysten tekeminen johtaa lopulta potkuhin serveriltä (!kick).
Vastuunalaisuus
Vain sinä ainoastaan olet vastuussa pelitunnuksestasi. Jos joku muu pääsee tunnukseesi käsiksi ja tilanne päättyy banniin, se ei ole selitys serverille takaisin pääsy anomuksessa (unban request).

Tallenna etkey:si (etmain kansiosta) varmaan paikkaan. Se oikeuttaa päästä käsiksi jo ansaitsemiisi tasoihin ja kokemuspisteisiin.
Flame Guards: in rangaistus järjestelmä
Kun pelaaja käyttäytyy mitä tahansa sääntöä vastaan, ylläpitäjät suorittavat 3 tyyppisiä rangaistuksia. Kun ensimmäinen tai ei niin vakava virhe tapahtuu, saat varoituksen (!warn). Jatkuva tai vakavampi sääntöjen rikkominen johtaa välittömään serveriltä ulos potkaisuun (!kick). Jos olet jo ennestään potkittu ulos serveriltä ja jatkat käytöstäsi, olet kohteena saamassa väliaikaisen tai pysyvän bannin (!ban)


Kumminkin, yllä oleva ei ole kiinteä protokolla. Ylläpitäjällä on oikeus antaa rangaistus sen mukaan kuin hän katsoo tapeelliseksi pitämään serverin mukava kaikille parhaalla mahdollisella tapana. Siksi, voi olla mahdollista saada banni ilman että on potkittu serveriltä tai varoitettu ensin.


Huijarit saavat aina pysyvän bannin.
Valituksen tekeminen
Yhdistettynä edellä mainittuihin rangaistuksiin, jokaisella pelaajalla on oikeus valittaa rangaistuksesta, jos hän katsoo sen olevan epäoikeudenmukainen rangaistus. Sen tekemiseksi, voit avata uuden keskustelun aiheen, ja kertoa tapauksen niin sinun kannaltasi niin tarkasti kuin mahdollista, tai kertoa sen kyseisen rangaistuksen antaneelle ylläpitäjälle pelissä yksityisviestillä. Hyvin kuvaillut ja kohteliaasti kerrottuna valitus otetaan vastaan ja asiaa käsitellään uudelleen. Töykeät, hyökkäävät ja valitukset jotka eivät ole asiallisesti kohteaan sävyyn kirjoitettu, ei tulla käsittelemään.
Olen bannattu, mitä nyt?
Ainoa keino päästä takaisin serverille pelaamaan on kirjoittaa anomus foorumillemme, oikeaan osioon. Tämän säännön kiertämien (banevading) johtaa mahdollisuuteesi päästä takaisin serverille pelaamaan.
Kysymykset & ilmoitukset
Jos sinulla on kysyttävää jostain säännöstämme, tai jos huomaat jonkun pelaajan rikkovan niitä, ole hyvä ja ota yhteys meihin.

Servereillä se onnistuu käyttämällä yksityistä viestiä /m -|FG|- [viestisi]. Foorumilla, avaa uusi keskustelun aihe, tai lähetä yksityinen viesti jollekin Flame Guards:n jäsenelle.
English - Nederlands (Dutch) - Deutsch (German) - Français (French) - Polska (Polish) - Eesti (Estonian) - Suomi (Finnish) - Español (Spanish) - Italiano (Italian)
Pidä hauskaa ja pelaa reilusti!

These rules are set up by the Flame Guards community admins and members.

Version 2010 - Latest update: March 2010

Search Flame Guards

Donate us
0% RECEIVED!

The Flame Guards Community would like to thank all donors for contributing.
Current: € 0
Target: € 120
Due Date: 30/09/2023

This Months Donators:

    *** NONE ***


Follow us on FB!
Poll


Will you purchase CS:GO?yes

no

if fg gets a server

undecidedPosted by Fragger
Votes: 2273 Comments: 243
Previous polls


This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License.
Theme created by VWOer, based on Jayya by e107 and G-Recon by Theme Labs. © Flame Guards Community 2010